Restaurant Moro in Groningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Moro in Groningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Moro in Groningen valt je van de ene culinaire verrassing in de andere. In het restaurant hangt een Zuid-Mediterrane sfeer die ook te zien is op de menukaart. Invloeden vanuit Spanje, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied staan bij Moro centraal. Op het menu staan verschillende exotische gerechten die geraffineerd, geheimzinnig en vooral heel smakelijk zijn.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Moro in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Moro in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Gedempte Kattendiep 21
9711 PL Groningen
T: 050 360 3666