Restaurant Mylos in Amersfoort

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Mylos in Amersfoort.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Mylos in Amersfoort kun je de Griekse keuken ontdekken. Gun jezelf een Grieks avondje uit. Het team van Mylos zal er alles aan doen om je een onvergetelijke avond te laten beleven. Op de menukaart staan verschillende vlees- en visgerechten. Vegetariërs zijn hier ook aan het goede adres. In de keuken wordt er uitsluitend met dagverse producten gewerkt en dat proeft je! De zelfgemaakte Tzatziki is de moeite waard om te proberen, evenals de gefrituurde Calamaris. Typische Griekse gerechten!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Mylos in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Mylos in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Arnhemseweg 5E
3811 NN Amersfoort
T: 033 463 5788
E: info@restaurantmylos.nl