Restaurant Napoli in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Napoli in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Eigenaar Fabrizio Pigliapochi nam het restaurant enkele jaren geleden over van zijn vader en zette hiermee de familietraditie voort. Napoli is een sfeervol en trendy restaurant met een moderne keuken gebaseerd op Italiaanse tradities. Ristorante Napoli is in Rotterdam een begrip voor liefhebbers van Italiaans eten en de Italiaanse tradities. De kaart heeft een ruim aanbod aan zowel vlees- en visgerechten als vegetarische gerechten. Je kunt kiezen voor ‘Il Menu Speciale’: een specialiteitenkaart met recepten, bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten die Fabrizio samen met de chef-kok samenstelt. De meeste ingrediënten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken uit Italië. Geniet van de Italiaanse keuken!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Napoli in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Napoli in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Meent 81a
3011 JG Rotterdam
T: 010 414 8467
E: info@restaurant-napoli.nl

Parkeergelegenheid:

Parkeergarage WTC – V&D
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Q-Park De Bijenkorf Rotterdam
Aert van Nesstraat 16
3012 CA Rotterdam