Restaurant New Flower City bij Nijmegen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant New Flower City in omgeving Nijmegen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

New Flower City in omgeving Nijmegen is een Aziatisch restaurant waar je welkom bent om een culinaire reis door Azië te maken. De keuken van New Flower City biedt veel mogelijkheden. Je hebt keuze uit de volgende bijzondere keukens: Chinees, Indisch, Thais, Japans en Nonya. Bij New Flower City biedt een uitgebreide menukaart met veel lekkernijen en specialiteiten; vlees- en visgerechten voeren de boventoon, maar voor gasten die graag vegetarisch eten is er ook voldoende keuze!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant New Flower City in omgeving Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant New Flower City in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Schoolstraat 160
6581 BG Malden
T: 024 358 6532
E: info@newflowercity.nl