Restaurant Nova Munde in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Nova Munde in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Nova Munde in Arnhem is de ideale plek voor als je zin hebt in een gezellige lunch of diner. Met maar liefst vijf verdiepingen en een geweldig interieur proberen zij zich zoveel mogelijk te onderscheiden. Naast het mooie interieur wordt er ook een prachtige menukaart aangeboden. Zo kun je kiezen uit heerlijke vis- en vleesgerechten. Nova Munde werkt met een Josper Grill, een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat. Hierdoor blijft het vlees sappig en krijgt deze samen met de gegrilde groentes een heerlijke houtsmaak. Ook is er voor de vegetariër wat te kiezen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Nova Munde in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Nova Munde in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Pauwstraat 6
6811 GK Arnhem
T: 026 848 1322
E: novamunde@outlook.com