Restaurant Olive Tree House in Haarlem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Olive Tree House in Haarlem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Olive Tree House in Haarlem is gelegen vlakbij de Oude Groenmarkt en de Grote markt, midden in het culinaire centrum van de stad! De eigenaren Nikolas Katsinis en Katerina Papadea zorgen ervoor datje een prettig verblijf hebt bij Olive Tree House. Zij koesteren echte liefde voor slow food en dat proef je! Bij Olive Tree House in Haarlem wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten olijfolie die geïmporteerd worden uit Griekenland. Hiermee worden de lokale Griekse boeren direct mee gesteund! Olive Tree House is een comfortabele plek waar iedereen welkom is om te genieten van heerlijke gerechten van hoge kwaliteit!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Olive Tree House in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Olive Tree House in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Lange Veerstraat 11-13
2011 DA Haarlem
T: 023 204 9177
E: info@olivetreehouse.nl