Restaurant Oni Japanese dining in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant ONI Japanese dining in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

ONI Japanese dining in Den Haag staat bekend om de verse ingrediënten; een prettige sfeer en vooral het verrassende menu. Wanneer je komt eten bij ONI Japanese dining zul je dit niet snel vergeten; het is namelijk een unieke belevenis. In dit restaurant kun je genieten van sushi, sashimi en tempura. Ook de zogenaamde bentoboxen, een combinatie van vis, vlees en groente, geserveerd. Met de bentobox kun je bijna eindeloos combineren, er is dus voor ieder wat wils!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant ONI Japanese dining in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant ONI Japanese dining in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Prinsestraat 35
2513 CA Den Haag
T: 070 364 5240
E: info@oni-restaurant.nl