Restaurant Op Suyt in Helmond

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Op Suyt in Helmond.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Op Suyt is de ideale plek voor de echte Bourgondiër en voor liefhebbers van een perfect gerookt, gestoofd, gegrild of gekookt gerecht. Op Suyt in Helmond vind je op de Suytkade. Je geniet hier van de menukaart voor een vaste prijs. Loop je met je RestaurantCadeau zomaar even binnen voor een lunch of diner!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Op Suyt in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Op Suyt in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Scheepsboulevard 2
5705 KZ Helmond
T: 0492 870 055
E: info@opsuyt.nl