Restaurant Opduin in De Koog op Texel

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Opduin in De Koog op Texel.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grand Hotel Opduin in De Koog op Texel is al meer dan 80 jaar Texels gastheerschap in een smaakvol, comfortabel en eigentijds hotel met een heerlijk restaurant. In dit restaurant kun je met je RestaurantCadeau kaart gezellig komen dineren!

In de omgeving is er genoeg te doen, zoals heerlijk wandelen, zeehondentocht, de vuurtoren beklimmen of golfsurfen op de Noordzee. Na een actieve dag kun je heerlijk aanschuiven bij het sfeervolle restaurant aan de voet van de duinen. Opduin is ambassadeur van de Slow Food beweging en streeft ernaar zoveel mogelijk recht te doen aan de uitgangspunten: authentiek, kleinschalig, duurzaam geproduceerd, regionaal, seizoensgebonden en transparant over de herkomst.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Opduin in De Koog op Texel of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Opduin in De Koog op Texel of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Ruijslaan 22
1796 AD De Koog
T: 022 231 7445