Restaurant Pardoes in Emmen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Pardoes in Emmen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Restaurant Pardoes kun je ’s middags genieten van een heerlijke High Tea, die bekend staat om zijn ruime hoeveelheid aan kleine lekkernijen, allemaal in eigen keuken bereid. Een High Tea bij Restaurant Pardoes in Emmen is een uitgelezen kans om eens bij te praten met vrienden, familie of collega’s. Vanaf 17.00 uur is het restaurant geopend voor het diner. Je kunt bij Restaurant Pardoes genieten van een internationale kaart met herkenbare gerechten voor een eerlijke prijs. De gerechten worden met zorg bereid en geserveerd in een sfeervolle ambiance.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Pardoes in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Pardoes in Emmen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kolhoopstraat 11-13
7811 GD Emmen
T: 0591 643354
E: pardoesagenda@gmail.com