Restaurant Planken Wambuis in Ede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Planken Wambuis in Ede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant Planken Wambuis in Ede kun je op een ongedwongen manier de culinaire gerechten ontdekken. De menukaart is vriendelijk geprijsd en een goede prijs-kwaliteit verhouding staat centraal in Planken Wambuis. Je kunt niet alleen lekker eten, maar ook terecht voor een gezellige borrel waarbij je plaats kan nemen aan de bar. Er is gratis wifi en mocht je jouw culinaire uitstapje willen combineren met werken, dan is er bij iedere tafel een oplaadpunt voor je laptop of telefoon. Ook vergaderingen met uitzicht op de bossen zijn mogelijk en het restaurant is toegankelijk voor minder validen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Planken Wambuis in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Planken Wambuis in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Verlengde Arnhemseweg 146
6718 SM Ede
T: 026 482 1251
E: info@plankenwambuis.nl