Restaurant Ratatouille Food and Wine in Haarlem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ratatouille Food and Wine in Haarlem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ratatouille Food & Wine in Haarlem is een restaurant dat gespecialiseerd is in de Franse keuken. Je kunt hier genieten van een unieke ervaring! Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding in een laagdrempelige omgeving. Michelin noemde Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur en toegankelijker. Alles is tot in perfectie bereid met verassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de beste seizoen producten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ratatouille Food and Wine in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ratatouille Food and Wine in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Spaarne 96
2011 CL Haarlem
T: 023 542 7270
E: info@ratatouillefoodandwine.nl