Restaurant Rauw in Sittard

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Rauw in Sittard.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Rauw in Sittard is ontstaan vanuit een passie voor gezond en lekker eten. Bij Rauw is het eten zo lekker, dat je even vergeet dat het ook nog eens enorm gezond is! De producten die bij Rauw worden gebruikt voor de bereiding van de gerechten zijn puur, (h)eerlijk en biologisch. Alle gerechten worden zelf gemaakt, geen kunstmatige stoffen dus! Ook zijn alle gerechten lactosevrij en glutenvrij en wordt er rekening gehouden met andere allergieën. Bij Rauw is er een vaste kleine kaart met heerlijke salades, smoothies, soepen en ander lekkers. Ook zijn er wekelijks wisselende gerechten waar je bij Rauw van kunt genieten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Rauw in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Rauw in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Nieuwstraat 3
6131 EJ Sittard
T: 06 38 67 44 86