Restaurant Ribhouse Bronco in Groningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ribhouse Bronco in Groningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ribhouse Bronco in Groningen is een Amerikaans getint restaurant in het centrum van de stad. De locatie is ideaal; het ligt aan de Grote Markt. De naam doet het natuurlijk al vermoeden; de specialiteiten van het restaurant zijn spareribs en steaks van de grill. Natuurlijk bent je ook welkom als dat niet lekker vindt! Er staan voldoende visgerechten en vegetarische gerechten op de kaart! Je kunt bij Bronco a la carte eten, maar ook kiezen voor het 3-gangen menu. Niet alleen het vlees is bijzonder, ook de nagerechten zijn dat: laat je verrassen!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ribhouse Bronco in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ribhouse Bronco in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Grote Markt 36b
9711 LV Groningen
T: 050 311 88 66 (na 15.00u)
E: info@ribhousebronco.nl