Restaurant Ronnie's BBQ RIBS in Heerlen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ronnie's BBQ RIBS in Heerlen. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ronnie's BBQ RIBS in Heerlen is hét spareribs restaurant van Heerlen en omstreken. Op 20 maart 2015 opende het restaurant haar deuren in het centrum van de stad. De specialiteit van Ronnie's BBQ RIBS is spareribs, hiernaast serveert het restaurant ook heerlijke hamburgers. Ook met de vegetariërs is rekening gehouden; er zijn verschillende vegetarische gerechten waar je een keuze uit kunt maken! De sfeer bij Ronnie’s is altijd goed, het personeel serveert met een glimlach en de keukenbrigade doet zijn uiterste best om jou een smakelijke avond te laten beleven! Je bent hier van harte welkom met welk gezelschap dan ook; je partner, collega’s of je hele familie.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ronnie's BBQ RIBS in Heerlen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktisch Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ronnie's BBQ RIBS in Heerlen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Dautzenbergstraat 28 A
6411 LC Heerlen
T: 06 44 16 99 58