Restaurant Royal Thai in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Royal Thai in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Royal Thai Restaurant in Amsterdam is een gezellig restaurant dat gespecialiseerd is in de authentieke Thaise keuken. De Thaise specialiteiten worden op ambachtelijke wijze bereid door een Thaise chef-kokkin en haar team. Zij streven naar het leveren van een perfect product van hoge kwaliteit. Hierbij kan rekening worden gehouden met ieders smaak; vegetarisch, zoutloos, aangepast voor diabetici of echt pittig! Daarnaast kun je op een mooie zomerdag genieten van een groot terras, tijdens lunch of diner. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Royal Thai in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Royal Thai in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Lange Leidsedwarsstraat 94
1017 NM Amsterdam
T: 020 6267261
E: info@royal-thai.nl