Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten heet je graag van harte welkom met je RestaurantCadeau. Je kunt hier heerlijk eten, proeven van de sfeer en genieten van de gastvrijheid. Je geniet hier van een gevarieerd menu vol met specialiteiten. Dit restaurant is de ideale keuze voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Holterweg 85a
8112 AE Nieuw Heeten
T: 0572 321 630
E: info@boerderijsallandshoeve.nl