Restaurant Se7en in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Se7en in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Se7en in Utrecht is gelegen op de altijd gezellige Mariaplaats op nog geen minuut lopen van het centrum van Utrecht. Het bijzondere van Se7en is dat er halve gerechten worden geserveerd, uiteraard voor de helft van de prijs! Een super concept voor wanneer je samen uit eten gaat! Niet alleen is het eten lekker; het personeel staat altijd voor je klaar, zij zetten zich 100% in om de gasten te verrassen!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Se7en in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Se7en in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht
T:  030 231 8084
E: info@sevenutrecht.nl