Restaurant Sems in Leeuwarden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Sems in Leeuwarden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sems in Leeuwarden is een bijzonder restaurant. Je kunt kiezen voor een mix van modern Mediterraan en al het goede dat de keuken te bieden heeft. Bij Sems kun je voor iedere gelegenheid zomaar even binnenlopen, als je iets te vieren hebt, even gezellig wilt borrelen of gewoon een kopje koffie met gebak wilt eten. De eigenaar van Sems in Leeuwarden wist het al op jonge leeftijd; hij wilde een eigen horecazaak openen. Toen Jeroen Meppelink op de middelbare school zat, had hij het idee om vóór zijn 30e een zaak te openen en dat is hem gelukt! Op 1 juni 2012 opende hij op 29-jarige leeftijd de deuren van Sems.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Sems in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Sems in Leeuwarden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Gouverneursplein 36
8911 HH Leeuwarden
T: 058 216 2214