Restaurant Sirtaki in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Sirtaki in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De locatie van restaurant Sirtaki is werkelijk prachtig met de grachten om de hoek en letterlijk gelegen onder de dom. Niet alleen de locatie en de sfeer zijn erg goed, maar je kunt hier genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner! Grieks eten is een passie en bij Sirtaki zul je dat ook zeker proeven. De eigenaar van het restaurant is een uitstekende gastheer en het eten is er heerlijk.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Indiaas restaurant Sirtaki in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Indiaas restaurant Sirtaki in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Servetstraat 1
3512 JG Utrecht
T: 030 232 8316
E: info@sirtaki.nu