Restaurant Smoked BAR.B.Q. in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Smoked Bar.B.Q. in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Smoked Bar.B.Q. in Den Haag is een garantie voor een gezellige avond uit! Hier ben je aan het juiste adres als je zin hebt in een stuk vlees of vis, vers van de grill. Smoked Bar B.Q. biedt een ruim aanbod aan echte gegrilde of gerookte gerechten. Al het vlees dat in de gerechten wordt gebruikt, is van dieren die vrij rond hebben gelopen of volledig biologisch. Ook kun je bij elk gerecht een passende wijn kiezen, aangezien er een uitgebreide wijnkaart wordt aangeboden. Dus ben je wel toe aan een bourgondische avond uit? Het team van Smoked Bar B.Q. heet je van harte welkom!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Smoked Bar B.Q. in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Smoked Bar B.Q. in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Torenstraat 49
2513 BN Den Haag
T: 070 330 6665
E: info@restaurantsmoked.nl