Restaurant SpiZe in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant SpiZe in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant SpiZe in Den Haag kun je genieten van de Thaise keuken. Bij binnenkomst komen de geuren van Thailand je al tegemoet: de geur van verse kruiden en groentes is door het hele restaurant te ruiken. Vlees- en visliefhebbers kunnen hier genieten van de vele gerechten die op de menukaart staan. Ook vegetariërs zijn hier aan het goede adres. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten en dat proeft je. Voor een vaste prijs stel je bij SpiZe uw eigen driegangenmenu samen. Gezellig natafelen of een heerlijke cocktail nuttigen is ook mogelijk. Ervaar Thailand bij restaurant SpiZe!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant SpiZe in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant SpiZe in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Spui 185
2511 BN Den Haag
T: 070 365 2827
E: info@spize.nl