Restaurant Spui in Amersfoort

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Spui in Amersfoort.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De kaart van Restaurant Spui is geïnspireerd door de klassieke Franse keuken, overigens ook door invloeden uit de rest van de wereld! De kaart wisselt iedere twee maanden, dus er is altijd genoeg variatie en lekkers te vinden bij Restaurant Spui in Amersfoort. Hier geniet je van de producten van regionale leveranciers, vaak zijn deze producten nog eens biologisch ook! De combinatie van deze regionale en biologische producten zorgt voor een goed gevoel en een heerlijke smaak! Restaurant Spui is met hulp van een architect ingericht tot een frisse maar toch warme omgeving.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Spui in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Spui in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Westsingel 48-49
3811 BB Amersfoort
T: 033 448 0990
E: info@restaurantspui.nl