Restaurant Star Café Diner in Hengelo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Star Café Diner in Hengelo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Star Cafe Diner in Hengelo is de ideale plek om een etentje te organiseren. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie! Elkaar ontmoeten in een fijne omgeving, zorgeloos genieten met uitstekende service en samen genieten van lekker eten; dit is wat je te wachten staat bij Restaurant Star Cafe… In het gezellige restaurant maak je kennis met de Twentse gastvrijheid.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Star Café Diner in Hengelo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Star Café Diner in Hengelo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

B.P. Hofstedestraat 50
7551 DG Hengelo
T: 074 851 6800
E: info.cityhengelo@edenhotels.nl