Restaurant Steakhouse Amadeus in Ede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Steakhouse Amadeus in Ede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Steakhouse Amadeus in Ede heeft een bijzonder motto: ' Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard '. Vanaf het moment dat Amadeus begon, tot zo’n 25 jaar geleden, is Amadeus een begrip door de unieke formule - topkwaliteit vlees en vis. Een op de Amerikaanse leest geschoeide entourage met vaak live (achtergrond) muziek in de weekenden en op bijzondere dagen. Je bent meer dan welkom om je eigen menu samen te stellen, maar je kunt je ook laten inspireren door de specialiteiten!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Steakhouse Amadeus in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Steakhouse Amadeus in Ede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wekeromseweg 1
6718 SC Ede
T: 0318 610 473