Restaurant Strada del Vino in Dordrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Strada del Vino in Dordrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Strada del Vino  vind je in de historische binnenstad, in het hartje van Dordrecht. Je bent hier aan het juiste adres om een avondje culinair te genieten in een prachtig pand. Op de menukaart vind je een ruim assortiment aan heerlijke Italiaanse gerechten; pasta’s en pizza’s uit de steenoven. Bij Strada del Vino combineer je jouw maaltijd met een bijpassend glas wijn. Hier in het restaurant wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. De ambacht staat centraal. In de eigentijdse ambiance van Strada del Vino ben je meer dan welkom. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Strada del Vino in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Strada del Vino in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wijnstraat 170
3311 BZ Dordrecht
T: 078 740 0001