Restaurant Sumangali in Alkmaar

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Sumangali in Alkmaar.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sumangali in Alkmaar is een Indiaas en Sri Lankaans restaurant waar je gezellig met vrienden, familie of collega’s kunt komen eten. In dit sfeervolle restaurant kun je genieten van traditionele Indiase en Sri Lankaanse gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke recepten. Daarnaast wordt er in de keuken alleen gebruik gemaakt van halal vlees. Ook is er een echte Indiase en Sri Lankaanse sfeer gecreëerd, om de beleving helemaal compleet te maken. Het team van Sumangali ziet je graag tegemoet

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Sumangali in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Sumangali in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Gedempte Nieuwesloot 119
1811 KR Alkmaar
T: 072 511 7546 (na 16.00u)
E: sumangali_alkmaar@hotmail.com