Restaurant Taj Mahal Indiaas in Almere

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Taj Mahal Indiaas in Almere.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Taj Mahal in Almere is een Indiaas specialiteitenrestaurant waar je welkom bent om kennis te maken met de Indiase keuken. Ben je al bekend met de Indiase keuken? Ook dan is Taj Mahal in Almere een leuk adres om eens langs te komen!

Kerrie, tandoori, vis, vegetarisch, biryani en meer! Bij Taj Mahal geniet je van de allerlekkerste Indiase specialiteiten. Voor goed Indiaas eten hoef je helemaal niet naar India, bij Taj Mahal in Almere kun je zo aanschuiven!

In de kleioven (ook wel Tandoor genoemd) worden de Indiase gerechten bereid. Ook verrukkelijke broden (nan en roti) worden in de Tandoor bereid, erg bijzonder en vooral heel lekker!

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Taj Mahal Indiaas in Almere of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Duitslandstraat 1A 
1363 BG Almere Poort
T: 036 536 9434 
E: info@tajmahalindiaas.nl