Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Restaurant Tanuki in Oss

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Tanuki in Oss.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Tunaki in Oss kun je de kookkunsten uit Japan ervaren. Het Japanse restaurant is gevestigd in een van de mooiste panden van de buurt en heeft een prachtig uitzicht op de winkelstraat. Aandacht voor de gast vindt het Japanse Restaurant Tanuki zeer belangrijk. De chefkok en zijn team bakplaten bij je aan tafel en kunnen zo voldoen aan je persoonlijke wensen. Kies je met je RestaurantCadeau voor meer sensatie, dan schuif je aan bij een van de Teppanyaki bakplaten, waar de chef op een indrukwekkende wijze het eten bereidt. Het restaurant is modern ingericht, maar wel in Japanse stijl.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Tanuki in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Tanuki in Oss of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Heuvel 22e
5341 CW Oss
T: 0412 691 037
E: info@tanuki-oss.nl