Restaurant Thessaloniki in Enschede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Thessaloniki in Enschede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grieks Specialiteiten Restaurant Thessaloniki in Enschede is een zeer gastvrije plek waar je heerlijk kunt eten. Je wordt direct verwelkomd door gastheer Idris Aktan! Overigens is het restaurant niet alleen heel gastvrij, je kunt hier heerlijk eten! Je bent meer dan welkom om je eigen menu samen te stellen, maar laat je ook inspireren door de specialiteiten van de chef.

Kom met je RestaurantCadeau kaart naar Grieks Specialiteiten Restaurant Thessaloniki in Enschede en geniet van de heerlijke Griekse keuken!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Thessaloniki in Enschede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Thessaloniki in Enschede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Langestraat 52
7511 HC Enschede
T: 053 431 9320