Restaurant Toros Santiago in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Toros Santiago in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Toros Santiago in Den Haag is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt in dit restaurant genieten van de heerlijke steaks en grillgerechten, alles wordt met liefde en passie bereid door de ervaren koks. Ook vegetariërs zijn meer dan welkom; er is genoeg keuze uit heerlijke vegetarische gerechten. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; uw partner, vrienden, collega’s of je hele familie! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Toros Santiago in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Toros Santiago in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Schoolstraat 15 
2511 AW Den Haag
T: 070 364 7399
E: info@torossantiagodenhaag.nl