Restaurant Ubica in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ubica in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Ubica in Utrecht geniet je van de echte Hollandse klassiekers: Eendenborst of een heerlijke saté! Hier kun je niet alleen lekker eten, hier geniet je ook van de sfeer. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand waar moderne en traditionele elementen samenkomen tot een mooi geheel. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ubica in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ubica in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Ganzenmarkt 24-26
3512 GE Utrecht
T: 030 233 2800
E: contact@ubicautrecht.nl