Restaurant Vessel 11 in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Vessel 11 in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Vessel 11 in Rotterdam is een typische Engelse pub op een voormalige mobiele vuurtoren. Het is dus niet zomaar een pub! Geniet bij Vessel 11 van de Engelse menukaart die zoveel mogelijk aansluit bij de omgeving. De seizoenen bepalen wat er op de menukaart staat en alles wordt vers bereid. Dit betekent dat er altijd rekening gehouden wordt met voorkeuren en/of wensen! Ieder seizoen wordt er een vernieuwend menu samengesteld door de chef-kok en zijn brigade; geniet van een High-Tea, een traditionele Shepards Pie of heerlijke locale bieren! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Vessel 11 in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Vessel 11 in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wijnhaven t/0 101
3011WN Rotterdam
T: 010 8404730
E: contact@vessel11.nl