Restaurant VIDA in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant VIDA in Hilversum.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

VIDA - Cerveceria & Taperia in Hilversum is een plek waar de beste Spaanse bieren en wijnen centraal staan. Je geniet van verrassende Spaanse gerechtjes in combinatie met de beste bieren en wijnen. Gamba’s, patatas bravas, Spaanse chorizo of gegrilde vis! De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen! Er is voor ieder wat wils. Zowel de bediening als de chefkok met zijn brigade doen hun uiterste best om het jou naar je zin te maken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant VIDA in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant VIDA in Hilversum of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Naarderstraat 7
1211 AH Hilversum
T: 035 760 1800
E: hilversum@vida.nl