Restaurant Viviamo in Woerden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Viviamo in Woerden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Viviamo in Woerden is gelegen in het hart van de stad. Met het ‘shared dining’ concept geniet je met je hele gezelschap van de beste Italiaanse gerechtjes. Met je RestaurantCadeau geniet je ten eerste van lekker eten en ten tweede van de gezellige Italiaanse sfeer. Viviamo is een restaurant waar culinair vakmanschap nog centraal staat. De keuken is zeer professioneel, de chef-kok en zijn brigade weten precies wat zij moeten doen om je een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Viviamo in Woerden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Viviamo in Woerden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Meulmansweg 2
3441 AT Woerden
T: 0348 418 342
E: info@viviamo-woerden.nl