RestaurantCadeaukaart

Ontvang een RestaurantCadeaukaart t.w.v. 20,00.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

RestaurantCadeau kan bij ruim 2.500 restaurants in Nederland gebruikt worden. Restaurants zoals Humphrey’s, Délifrance en The Harbour Club verwelkomen u graag. Met meer dan 2.500 van de beste restaurants vind je altijd een restaurant in de buurt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij één van de ruim 2.500 restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij het restaurant van jouw keuze. 

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.