Restaurantje Nummer 7 in Middelburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurantje Nummer 7 in Middelburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Nummer 7 in Middelburg bevindt zich dichtbij de haven van deze Zeelandse stad. Je kunt hier genieten van de Frans/internationale keuken. De gerechten worden gecombineerd met Zeeuwse accenten. De menukaart is uitgebreid en vlees- en visliefhebbers zijn hier aan het goede adres. De chefs bereiden lichte en fijne gerechten die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Bij mooi weer kun je tot rust komen op het brede terras. Een gezellige borrel met een zonnetje maakt je bezoek aan Nummer 7 af. Het wijnassortiment van dit restaurant is breed en komen van kleinere, onbekende wijnhuizen. Je kunt kiezen voor een mooi samengesteld wijnarrangement bij je menu.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurantje Nummer 7 in Middelburg of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurantje Nummer 7 in Middelburg bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Rotterdamsekaai 7
4331 GM Middelburg
T: 011 862 7077
E: info@restaurantje.nl