Ristorante Fratelli in Leiden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Ristorante Fratelli in Leiden.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ristorante Fratelli is gelegen in het historische centrum van Leiden aan de Lange Maren 112 tegenover de Hartenbrugkerk. Hier willen zij je met je RestaurantCadeau graag kennis laten maken met de smaak van Italië. Zij serveren authentieke Italiaanse gerechten zoals: pasta’s. pizza’s, vlees en vis. Fratelli is een romantisch, gezellig en warm ingericht restaurant. De kaart bestaat uit seizoensgebonden producten en een ruime keuze uit met zorg geselecteerde Italiaanse wijnen. Als het weer het toelaat, kun je buiten op het terras ook een hapje eten, met uitzicht op de historische binnenstad. Het restaurant is bij uitstek geschikt voor families en groepen, tevens bestaat de mogelijkheid om de gerechten af te halen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Ristorante Fratelli in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Ristorante Fratelli in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Lange Mare 112
2312 GV, Leiden
T: 071 513 0269
E: leiden@fratelli.nl