Ristorante Sicilia in Helmond

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Ristorante Sicilia in Helmond.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

In Italië kun je heerlijk eten, maar voor lekker Italiaans eten hoef je niet naar Italië! Ristorante Sicilia in Helmond is het juiste adres waar je met je RestaurantCadeau kaart binnen kunt lopen voor de uitgebreide Italiaanse keuken. Van pasta tot pizza en van oesters tot kreeft. Het restaurant heeft niet alleen de beste gerechten op de menukaart; ook staan er meer dan 50 wijnen op de wijnkaart! Al met al is Ristorante Sicilia een gezellig restaurant met een uitgebreide kaart; er is voor ieder wat wils en iedereen is welkom!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Ristorante Sicilia in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Ristorante Sicilia in Helmond of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Steenweg 7-9
5707 CD Helmond
T: 0492-532616
E: info@ristorante-sicilia.nl