Eindejaarsgeschenk voor Rivas

Eindejaarsgeschenk voor Rivas

Eindejaarsgeschenk voor Rivas

Rivas beweegt zich dagelijks op de dynamische zorgmarkt met ziekenhuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en wijkverpleging. Met gedreven (zorg)professionals en enthousiaste vrijwilligers creëert Rivas toegevoegde waarde voor elke cliënt door alle zorg goed op elkaar af te stemmen. Dát is de kernkwaliteit van Rivas.
 

De Pluim als eindejaarsgeschenk

Bij Rivas gaat het werk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar ononderbroken door. Welke zorg ook nodig is, je kunt op Rivas rekenen. Dagelijks staan meer dan 4.500 gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers voor de cliënten klaar. In 2020 heeft Rivas hun waardering getoond aan alle medewerkers en vrijwilligers met de Pluim als eindejaarsgeschenk.
 

Pluim per e-mail

De medewerkers van Rivas hebben een Pluim per e-mail ontvangen, het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Een cadeau op afstand, mét persoonlijk bericht en vormgeving. Een cadeau waarmee je iemand stimuleert om vrije tijd goed te benutten en een mooie herinnering te maken.

Maatwerk Pluim

Omdat veel vrijwilligers niet in het bezit zijn van een e-mail, hebben we voor hen speciaal een Maatwerk Pluim gemaakt en per post verstuurd naar de huisadressen. Op basis van de specifieke wensen, hebben we speciaal een langwerpige kaart ontworpen die verpakt is in een doosje. Daaromheen zit een mooie zilveren sleeve, passend bij een feestelijk eindejaarsgeschenk.

" Een Pluim geeft medewerkers van Rivas Zorggroep de vrijheid om zelf een cadeau te kiezen. Een medewerker kan iets voor zichzelf kiezen, maar ook iets voor het gezin of zelfs voor een goed doel. "

 

Carmen Elizen

Communicatieadviseur

We regelen het voor jou

Ben je ook op zoek naar leuk eindejaarsgeschenk, die je volledig op maat kan laten maken op basis van de huisstijl van jouw bedrijf? Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest.

Het hele traject, van het begin tot het eind, regelen wij voor je. We maken graag een passend voorstel voor jouw bedrijf. Neem contact op met Jordi, Thomas of Patrick via onderstaande contactgegevens.

 010 - 751 64 01

 informatie@pluimen.nl