Romantisch cadeau

Zoek je een romantisch cadeau om er samen even heerlijk tussenuit te gaan? Verwen jezelf of iemand anders met de Pluim. Daarmee heb je keuze uit tal van romantische locaties, hotels of zelfs een weekendje weg voor twee.

  • Keuze uit honderden romantische belevenissen.
  • Eenvoudig te personaliseren cadeau voor 2
  • Zelf je cadeauwaarde bepalen vanaf €5 tot €1000

Met de Pluim geniet je onvoorwaardelijk van elkaar. Met de ruime keus uit de meest idyllische locaties geef je altijd het mooiste cadeau om samen van te genieten.
 

De leukste vrijetijdsbestedingen 

De Pluim is een cadeau waarmee iemand zelf mag kiezen uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Bijvoorbeeld een romantisch weekend weg, heerlijk relaxen in een spa of samen genieten van een intiem diner. Laat je partner zelf kiezen wat hij of zij wil.

Diner voor 2

“Ober, een tafel voor 2, alstublieft”. Er zijn genoeg culinaire heerlijkheden om van te genieten. Wordt het een smakelijke lunch of toch proeverij in de vorm van High Tea, Wine of Beer? Altijd leuk om te geven is een etentje of zelfs een intiem diner voor twee in het donker!

Bekijk culinaire belevenissen

Ontspannen verwendag voor 2

Een verwendag voor 2 doet het eigenlijk altijd goed. Genieten van wellness op zijn best tijdens een gewone of badkledingdag in de sauna, spa of thermen. Een fijne schoonheidsbehandeling of een heerlijke massage voor 2 mag daar eigenlijk niet aan ontbreken.

Bekijk alls wellness arrangementen

Romantische uitjes

Er zijn zoveel leuke en romantische dingen om te doen als koppel tijdens een dagje uit. Je kunt natuurlijk gezellig samen naar de film. Maar zit er veel passie in jullie relatie? Dan is een tangoworkshop of chocoladeworkshop vast iets voor jullie. Is jullie relatie werelds? Ervaar deze dan vanuit een luchtballon!

Liefde bezegelen

“Wil je met mij trouwen… voor één dag?” En bij trouwen horen natuurlijk ringen, van die speciale waar je zelf de inscriptie voor kunt kiezen. Tot slot de dag nog afsluiten met een passende fotoshoot. Drie belevenissen om nooit meer te vergeten!

Bekijk Trouwen voor één dag