Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Safaripark Beekse Bergen

Ervaar een safari te voet, met de boot, de bus of met je eigen auto.
Deze keuze komt weer beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019.

Lees meer
22,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Heeeelp!!! Die leeuwen komen ineens wel heel erg dicht bij de bus. Chauffeur, ze kunnen toch niet naar binnen hè? Ze zien er heel gevaarlijk uit van zo dichtbij. Maar ik vind het ook wel ontzettend fascinerend om oog in oog te staan met deze koningen van het dierenrijk. Bijna net zo mooi als die giraffen die zojuist door de voorruit van onze auto naar binnen keken. Wat een nieuwsgierige beesten zijn dat! Kom, we moeten snel verder met onze safari. Ik wil namelijk ook nog heel graag naar de roofvogelshow. Het schijnt dat die buizerds echt rakelings over je hoofd scheren. En ik ben ook wel heel erg nieuwsgierig naar Calimero, de grootste olifant van Europa. Die woont hier ook!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Safaripark Beekse Bergen. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Telefoonnummer

0900-2335732 (0,15 ct. p.m.)