Sauna & Beauty Dennenmarken

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Sauna & Beauty Dennenmarken. De ideale manier om eens lekker tot rust te komen! Zo kom je weer helemaal in balans.

Lees meer
Maak je keuze:
28,75
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Dennenmarken Sauna en Beauty is een ware traktatie voor lichaam en geest! Het saunacomplex heeft alle denkbare faciliteiten in huis.Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine.

In de zeer ruime sauna bevinden zich de beautysalons, massagesalons, hammamruimte, relaxruimtes en het à la carte restaurant. De moderne beauty- en massagesalons zijn compleet ingericht met de nieuwste faciliteiten en voorzien van airconditioning. Je kunt een bezoek aan de sauna ook eens combineren met een behandeling in de beautysalon.

Op zomerse dagen kun je heerlijk uitrusten en zonnebaden op de royale ligweide.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een e-mail met je bestelling.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Elmpterweg 46
6042 KL Roermond

Het entreebewijs heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst.