Sauna & Beauty Oase

Ontvang dagentree incl. koffie en luxe gebak naar keuze voor 1 persoon bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt. Warm lekker op in een van de verschillende saunacabines en baden.

Lees meer
37,25
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Lekker een dagje zorgeloos genieten? Dan ben je bij Sauna & Beauty Oase aan het juiste adres! Warm lekker op in een van de verschillende saunacabines en baden. Klets bij of kom tot rust op de loungebanken naast de open haard en geniet van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant. Sauna & Beauty Oase beschikt over maar liefst 16 verschillende sauna- en badfaciliteiten en is de enigste sauna in de omgeving met twee Finse blokhutsauna’s van 90C en 100C. Daarnaast zijn er 6 uitgebreide beautysalons waar diverse behandelingen mogelijk zijn.

De vele saunafaciliteiten, de modern uitgeruste beautysalons, de kwaliteit en persoonlijke service van onze vriendelijke medewerkers zijn er allemaal op gericht om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met je bestelling.

Praktische info

Adres
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Het entreebewijs heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst.