Sauna & Beauty Velp

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Sauna & Beauty Velp. De gezellige klassieke inrichting, diverse ruimtes met open haarden en de vele kaarslichtjes en verse bloemen zorgen voor een warme maar bovenal een bijzondere sfeer.

Lees meer
Maak je keuze:
28,75
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis – gebouwd in het begin van de vorige eeuw – en is een van de eerste sauna’s van Nederland. Na de grote verbouwing in 2000 is er veel veranderd. Met name de nieuwe beauty afdeling en de enorme uitbreiding van de sauna faciliteiten. Waaronder verschillende sauna’s zowel binnen als buiten, als ook een zwembad, een groot dakterras waar het ’s zomers heerlijk vertoeven is.

Geniet van de heerlijke opgietingen of een klankschalensessie tijdens je sauna ronde. De gezellige klassieke inrichting, diverse ruimtes met open haarden en de vele kaarslichtjes en verse bloemen zorgen voor een warme maar bovenal een bijzondere sfeer en dit alles in een verrassende ambiance.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een e-mail met je bestelling. Het entreebewijs heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Stationsstraat 30
6881 WB Velp