Sauna- en wellnessresort SpaPuur in Tilburg

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij SpaPuur in Tilburg. Wil jij echt even tot rust komen? Geniet van alle sauna’s, baden en andere faciliteiten bij SpaPuur. Je vindt hier meer dan 12 sauna’s en 6 verschillende baden.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

SpaPuur ligt in het Noord-Brabantse Tilburg en staat bekend om haar gastvrijheid en de familiaire sfeer. Het resort heeft tal van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Beleef in de grote Kelo sauna een heerlijke opgietsessie en zwem van binnen naar buiten in het warme, centraal gelegen bad. Het sfeervolle restaurant is een fijne plek om even bij te komen. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom en een lekker gebakje. Met een massage of uniek wellnessritueel maak jij je dag helemaal compleet.

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS bij SpaPuur. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: Himalaya sauna,infraroodsauna,Turks stoombad, kruidensauna,Terävä sauna, rozensauna en luja Neliö.
  • Baden: whirlpools, zoutwaterbad, caldarium, binnen- en buitenbad en dompelbaden.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving: Sweet Sense, Tropical Fruit, Bonfire of Menthol Explosion. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: restaurant met serre en terras, ruime tuin met ligweide, rustruimte, beauty afdeling en sfeervolle Hamam.
Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  SpaPuur volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Vanaf 13 oktober tot 15 december 2020 zijn de horecafaciliteiten i.v.m. Covid-19 gesloten. Op deze locatie is er een take away optie. Zo is er mogelijk om een verse broodje, snack, maaltijd of een drankje te kopen die buiten of in eigen auto genuttigd kan worden. Er wordt aangeraden om voor én na een dagje wellness goed te eten en te drinken. Tevens zijn er bij de receptie vitaliteitssetjes verkrijgbaar met flesje drinken en candybar(s) en/of repen. 

Iedere dinsdag is het badkledingdag en in het weekend is er altijd één badkledingdag, de ene week op zaterdag en de andere week de zondag (m.u.v. 27 december 2020). Klik hier voor het overzicht van de badkledingdagen.

Adres:   Moerse Dreef 10, 5043 AX Tilburg