Sauna- en wellnessresort SpaSense in Geldrop

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij SpaSense in Geldrop. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Puur ontspannen in de mooiste spa & thermen van Noord-Brabant? Breng dan een bezoek aan SpaSense. Dit wellnessresort ligt net onder Eindhoven in het plaatsje Geldrop en staat bekend om haar gastvrijheid, gastronomie en familiare sfeer. Je vindt hier, zowel binnen als buiten, tal van bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten. Ontdek in de uitgestrekte tuin de sprookjesachtige sauna Puurliiteri, droom weg in het rozenstoombad en relax vervolgens in een loungestoel rondom de haard. Pure verwennerij voor lichaam en geest! Culinair genieten doe je in het restaurant; wat dacht je van een wildgerecht of een heerlijke stamppot?

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop