Sauna- en wellnessresort SpaWell in Peize

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij SpaWell in Peize. Ontdek het mooiste beauty-, sauna- & wellnessresort van het noorden! In dit ruime wellnessresort vind je tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ontdek het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het Noorden, SpaWell. In dit ruime resort vind je tal van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Het is de perfecte plek voor dat momentje rust in jouw leven. Warm de spieren op in het bubbelbad, ervaar de weldaad van de Zoutsteensauna en droom weg op een van onze comfortabele fauteuils bij de openhaard. Pure verwennerij voor lichaam en geest.  De tuin kenmerkt zich door een compleet Kelo saunadorp en er is tevens een warm zoutwaterbad te vinden.  Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om te ontsnappen aan de drukte van alledag!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Wellnessresort SpaWell in Peize.

Adres
Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize