Sauna- en wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Zwaluwhoeve in Hierden. Ben jij toe aan een dag complete ontspanning? Midden in de Veluwse natuur ligt wellnessresort Zwaluwhoeve.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Op 19 augustus zal Zwaluwhoeve weer openen!

Een dagje Zwaluwhoeve voelt als een mini-vakantie! Met de vele faciliteiten hoef jij je niet te vervelen. Op het terras kan je genieten van een koud drankje en de warme zomerzon. Zin om een dutje te doen? Er is genoeg plek in de grote tuin van de Zwaluwhoeve. Neem plaats op een ligbed of sluit je ogen in één van de hangmatten op het strand. Ontdek de heerlijke gerechten die de koks van selfservice restaurant de Culinaire Markt vers bereiden. Een dagje Zwaluwhoeve is verwennerij voor lichaam en geest! Met een massage of uniek wellnessritueel maak jij je dag helemaal compleet. Wanneer kom jij relaxen?

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS® bij de Zwaluwhoeve. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten
Een aantal sauna’s bij de Zwaluwhoeve: infraroodsauna, zoutsteensauna, noorderlichtsauna, muzieksauna, geurensauna’s en opgietsauna.

Een aantal baden bij de Zwaluwhoeve: zoutwaterbad, kruidenbad, hottubs, whirlpools, buiten- en binnenbad.

Andere faciliteiten: culinaire Markt, diverse rustruimtes, ruime tuin met ligweide en strand, sfeervolle Hamam en beauty afdeling.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  Zwaluwhoeve is vanaf 19 augustus 2020 weer geopend en volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. In het weekend is er altijd één badkledingdag, de ene week op zaterdag en de andere week de zondag.

Adres
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden