Sauna- en wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Zwaluwhoeve in Hierden. Ben jij toe aan een dag complete ontspanning? Midden in de Veluwse natuur ligt wellnessresort Zwaluwhoeve.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. De herfst is het perfecte seizoen voor een dagje wellness. Met 15 verschillende sauna’s en meer dan 7 warme en koude baden kan jij heerlijk tot rust komen. Neem plaats in één van de warme buitenbaden en geniet van de prachtige natuur om je heen. Heb je honger gekregen? In de Culinaire Markt maken de koks gedurende de dag verse broodjes, salades en maaltijden. Maak jouw wellnessbeleving compleet en geniet van een ontspannende opgietsessie of één van de behandelingen of rituelen.

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS bij de Zwaluwhoeve. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: infraroodsauna, zoutsteensauna, noorderlichtsauna, muzieksauna, geurensauna’s en opgietsauna.
  • Baden: zoutwaterbad, kruidenbad, hottubs, whirlpools, buiten- en binnenbad.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving: Sweet Sense, Tropical Fruit, Bonfire of Menthol Explosion. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: culinaire Markt, diverse rustruimtes, ruime tuin met ligweide en strand, sfeervolle Hamam en beauty afdeling.
Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  Zwaluwhoeve volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Vanaf 13 oktober tot 15 december 2020 zijn de horecafaciliteiten i.v.m. Covid-19 gesloten. Op deze locatie is er een take away vlakbij de entree van het resort geplaatst. Zo is er mogelijk om een verse broodje, snack, maaltijd of een drankje te kopen die buiten of in eigen auto genuttigd kan worden. Tevens zijn er bij de receptie vitaliteitssetjes verkrijgbaar met flesje drinken en candybar(s) en/of repen. Er wordt aangeraden om voor én na een dagje wellness goed te eten en te drinken.

Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. In het weekend is er altijd één badkledingdag, de ene week op zaterdag en de andere week de zondag.

Vanaf 1-12-2020 geldt voor alle binnenruimtes de landelijke mondkapjesplicht. Vanaf aankomst in de receptie naar de kleedkamers naar de faciliteiten en verplaatsing tussen de faciliteiten dient men een mondkapje te dragen. Indien je ergens plaatsneemt, buiten, in de sauna's, in de baden, onder de douches en tijdens de behandeling dan is het dragen van een mondkapje niet verplicht. 

Adres:   Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Hierden