Sauna- en wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij de Zwaluwhoeve in Hierden. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden en het aangelegde strand geven een gevoel van totale ontspanning.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Toe aan een dag complete ontspanning tijdens dit koude weer? Bij wellnessresort de Zwaluwhoeve ben je aan het juiste adres! Dit prachtige resort, te midden van Nederland, is deels gevestigd in een authentieke boerderij en beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Het is een heerlijke plek om de drukte van alledag even helemaal te vergeten. Warm de spieren op in het kruidenbad, prikkel je zintuigen in de Boomgaardsauna’s en ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent! De diverse drink- en eetgelegenheden nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom en droom nog even lekker weg…Een dagje bij de Zwaluwhoeve is pure verwennerij voor lichaam en geest!

Voor actuele informatie over de heropening van de Zwaluwhoeve, klik je hier.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend is het om en om badkledingdag. Zie voor alle data: https://zwaluwhoeve.nl/badkledingdagen

Adres
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden