Wellness

Sauna- en wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden - geldig t/m 30-09-2023

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Zwaluwhoeve in Hierden. Ben jij toe aan een dag complete ontspanning? Midden in de Veluwse natuur ligt wellnessresort Zwaluwhoeve.

Lees meer
Maak je keuze:
29,50

Gratis per e-mail

In de buurt van Harderwijk, in de Veluwse natuur, vind je het wellnessresort de Zwaluwhoeve. Dit unieke wellnessresort is deels gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij. Ontdek de verschillende soorten wellnessfaciliteiten die de Zwaluwhoeve te bieden heeft. Kom volledig tot rust  in de Noorderlichtsauna en Thuja sauna of maak een praatje in de Praatsauna. Stap in het kruidenbad of laat je meevoeren in het warme zoutwaterbad. Een ultiem dagje wellness is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Neem plaats in het selfservice restaurant en geniet van de gerechten die de koks vers en met liefde voor je bereiden.

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS® bij de Zwaluwhoeve. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: infraroodsauna, zoutsteensauna, noorderlichtsauna, muzieksauna, geurensauna’s en opgietsauna.
  • Baden: zoutwaterbad, kruidenbad, hottubs, whirlpools, buiten- en binnenbad.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: culinaire Markt, diverse rustruimtes, ruime tuin met ligweide en strand, sfeervolle Hamam en beauty afdeling.

Praktische informatie

Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. In het weekend is er altijd één badkledingdag, de ene week op zaterdag en de andere week de zondag. Klik hier voor het overzicht van de badkledingdagen. *Let op: feestdagen en vakanties kunnen afwijken.

Adres:   Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Hierden

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze, online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 september 2023.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd